Dåligt uppdaterande

Igår tänkte jag skriva om helgen som varit men sen kom det så mycket annat ivägen och tiden bara försvann.
I lördags fortsatte jag och Charles vår utomhus picknick. Han tyckte att det var så mysigt att äta ute att han tjatade efter en ny picknick. Och jag kunde lika bra äta vår mellis ute som inne. Efter att vi suttit ner och tagit vårt mellanmål så to vi t-banan ut till Klara och Stella som var ensamma hemma i helgen.
Sebastian han jobbade så då tänkte jag att det passade bra med ett besök. Vi kom dit runt lunch och då ordnades det mat. Sen satt vi väl mer eller mindre på golvet mestadelen av dagen. Hänt så mycket med Stella sen man såg henne sist. Vi är verkligen dåliga på att ses men är väl mest vårt "fel" som varit så mycket sjuka i det sista. Vi tog oss ut på en promenad och gissa om jag blev trött. Hahaha, ända träningen jag kort förutom halvmaraton på 6v. Bäst att komma igår nu! Förstår inte att man kan vara så "lat" och inte ta sig till gymmet men det kommer väl det suget snart också. Vi kom hem lagom till kvällsmat och då blev det tacos. Tacos är verkligen aldrig fel! Till och med Charles äter massor. Tror han tycker det
Är spännande att äta i det där runda lilla överraskningspaketet med olika smaker i munnen hela tiden.
Sen gick vi faktiskt och la oss. Tror inte vi har många kvällar längre än kl.21 här just nu. Kanske på sin höjd kl.21:30.
Men är så skönt att vakna på morgonen och vara helt utvilad. Lördagen var första dagen jag inte hade huvudvärk efter smällen så det var också riktigt skönt.
På söndagen kan vi prata om slappis dag. Sebastian spelade golf på morgonen sen och då låg vi på soffan och såg på film. Jag rörde mig endast från sängen - soffan - sängen på hela dagen. Kände jag behövde något uppiggande. Men piggare blev jag inte. Laga mat orkade jag inte - blev pizza.
Vi åt varsin hel pizza och när man inte
rört sig på en hel dag blir pizzan ett lock i magen så det var bara att säga godnatt. Var nervös när jag la mig för jag viste att resultaten på examen skulle
släppas på måndagen. Så fort jag vaknade gick jag in.
Åh, inget svar. Hjärtat som hade hittat maxpuls och allt.
Var bara att äta frukost, packa vagnen och gå till dagis. När jag kom hem hade resultatet kommit. Hade så ont i magen att jag inte ville se! 
Ojdå, hade klarat provet med bra marginaler. Var tvungen att ringa skolan för att verkligen dubbelkolla. Det var ju så att jag inte kunde 3/9 frågor på provet men gissade på 1 som jag fick bra resultat på. Men då hade jag skrivit 100%(!) på frågorna jag kunde vilket resulterade i att jag klarade provet!
Wiho! Fy fasiken vilken tur jag hade!
Idag ska resultatet komma på vad alla fick ska bli intressant och se hur många som klarade detta provet.
Nu ska jag iväg på jobbet. 
Igår bar de så söta och snälla att de gjort arbetsuppgifter bara till mig som inte innebar butik. Utan mer lugn men massor av jobb.
Trivs verkligen på jobbet!