Något fel?

Vilken dag.
Mitt huvud är helt slutkört.
Tänker jag skulle få sova middag.
Det såg Charles till att jag inte fick.
Började prata om de var något fel på Charles.
Han bara grinar och grinar och grinar. Tillslut tog jag vagnen och hoppades på mirakel. Hjälpte inte till en början men efter 20-30min så somnade skrik pellen. Stackars liten undra vad det är. Ingen feber, inte trött, inte hungrig, inte törstig och inte hård i magen. När han väl somna kunde jag ju inte gå hem så blev en timmes promenad efter han somnat för att han skulle vila till sig. Sista dagen för inlämningen och just nu känns det grymt hopplöst. Men men det är inte så viktigt.
Bättre Charles mår bra! Efter promenaden och vi kommit upp till lägenheten var det samma visa igen. Puuuhhh. Mitt huvud! Var bara att börja gunga, gunga, skuppa rumpa och allt jag vet vad som går. Som tur är gnäller han inte så mycket då men så ont jag har i mina armar.
Mjölksyra.
Tillslut blev jag lite fundersam. Vad gör jag nu? Inte varit fundersam någon gång innan utan bara försökt mysa med prinsen. Tror det är de bästa. Då kom jag på. Vi har ju MIRAKEL gungan nere i Boden. Hoppade i skorna och sprang ner för trapporna.
Upp med gungan, ner med Charles. Haha, hade jag kommit på detta inatt hade jag fått sova. Är fortfarande en mirakel gunga. Han somna på mindre än 2 minuter. Underbar tystnad. Hoppas han mår lite bättre nu. Ny blir det plugg för mig.
Fick till att plugga i 2h men har inte kommit så mycket längre. Nu är klockan 17 och Charles har sovit i 2,5 timme. Får snart väcka honom annars blir det kansk ingen sömn inatt heller. Eller kanske bara ska låta honom sova? Han sov ju trots allt väldigt lite inatt.
Jaja, vi får se hur detta går.