Otur?

Jaha, morgonen började intressant.
Charles väcker mig genom att nästan trilla ner för sängen.
Med nästan så menas de att han klämdes mellan hans säng och dubbelsängen så hans kropp från huvudet och upp hängde ner.
Lagom chockad start på morgonen! Somnade om båda två då vaknar jag en timme senare av ett stort duns. Varför? Varför? Varför?
Åhhhhh, blir så arg på mig själv!!!
Var kan man köpa bebis hjälm??! Största bulan och blåmärket.
Sebastian han mådde lika dåligt i morse så han hjälpte oss ut till poolen efter frukosten för att sedan gå hem och sova igen.
Andas andas andas. Aktiv unge!!!!!!!
Vi gick i vattnet nästan med en gång för jag orkade inte hoppa efter honom och plattorna var hala av vatten. Folk kollar på mig som om jag ser konstig ut. Hoppar på ett ben med Charles i famnen. Lagom jobbigt! Som tur var hitta Charles något som underhöll honom i 2timmar(!!!!!!)
Nu tänker ni men gud vad skönt. Njae! Han tyckte det var kul att hålla i kanten och gå runt bassängen. Han gick säkert 20varv och jag satt på kanten och hoppade så snällt efter. När han var trött på de då var han helt utslagen! Så då blev det 1timmes vila. Första solen för dagen vad härligt! Bebispoolen är ju såklart bara i skygga! Sneglade bort mot dörren ihop om att Sebastian skulle komma snart.
Är törstig som en elefant!
Men Sebastian kom aldrig så när Charles vakna hoppa vi direkt till poolen igen.
Lite avskylning räcker ibland. Då träffade vi en kompis som heter Karl.
Han var nästan 11månader och var lika långt i utvecklingen som Charles förutom en sak.
Han kröp med händer och fötter.
Som jag skrattade.
Han sa tydligen ajaj när han kröp på knän. Alla har sin egna stil. Dessa två grabbar var något av det sötaste jag sett dom stod bredvid varandra och pratade och skrek och skrattade.
Vad kan de ha sagt? Vad var så roligt?
Varför finns ingen sol där jag sitter.  
Men när jag väl fick chansen till lite sol stutsade jag snabbt tillbaka i skuggan. 35grader och vindstilla är inget för mig och Charles!
Vi gick i någon timme till runt poolen och Sebastian sågs inte till. Lite efter kl.14 fick jag pappan till Karl att passa Charles för att hoppa till rummet.
Då sover Sebastian fortfarande.
Han gör ett försök och följer med till poolen med en hel påse sv dricka. Charles vakna så fort han hörde Sebastians röst så så hoppade vi i poolen igen.
Charles hade varit världens sötaste russin om man kunnat bli det! Han visade Sebastian allt han gjort när vi var där. Sebastian orkade en timme sen gick han hem och la sig igen.
Han kom tillbaka efter 1 timme och 20minuter. Kom lagom till när vi var påväg upp. Varit i bassängen hela dagen. Som jag hoppat stutsat med Charles under armen.
Engång trillade han under vattnet då hann jag inte ens först fram fast jag satt bredvid. Tur det är många barn och föräldrar här. Många kommer fram till mig och säger hur duktig jag är.
Det värmer men det hjälper mig ingenstans.
En mamma kom fram och sa jag vet hur ont skrapsår kan göra kolla min tå jag trampa lite snett igår och idag är den röd och blå.
Men oj din stackare sa jag hoppas att det blir bättre. Då sa hon ja de är tur jag har min man nu när jag haltar. Hur fick du dina skrapsår. Ja, hur säger jag detta på ett bra vis?
Nä, jag har inga skrapsår jag har brutit foten och sedan opererats och tagit ben från höften där av de stora plåsterna och min pojkvän ligger på hotell rummet med feber.
Oj, då får jag be om ursäkt. Kanske inte ska gnälla över min tå.
Hahaha.
När vi sedan fortsatte att bada så var det tre danska killar på 6år som var så ELAKA mot en norsk kille på 4år. De kastade vatten och puttade honom.
Oj, vad arg jag blev.
Den norska killen kom till mig och var jätte ledsen. Då vet jag inte var det kom ifrån men då hoppade jag fram till killarna och sa till att de fick sluta.
Helt paffa kollade de på mig.
Men slutade de!?
Nej!
Så fram hoppar jag igen och säger till de på skarpen! Nu får det vara nog. De danska killarnas två pappor sitter bars och glor. Gör inte ett skit.
Hade de varit Charles hade badandet varit över för hans del. Den norska kille han var så blyg och försiktig och jag förstod varför när jag såg pappan.
Han tackade mig men tror aldrig han skulle sagt till. Han sa till sin son att bada där de killarna inte var. Ska man som 4åring vara rädd för att bada?
Då sa jag till pappan att jag satt i poolen hela tiden och att jag skulle ha koll. Så den norska killen han badade med oss. Blängde lite surt på danskarna och då gick pappan upp och sa till de.
(De var på tiden!)
Är egentligen inte min ensak men om de inte blir tillsagda nu hur ska de då se ut för de om några år. Den norska killen fick sedan besök av en äldre kille då visade de sig att det var hans storebror.
Säger bara syskon ÄGER!
Så då var mitt "pass" över.
Jag la huvudet på kanten av poolen och Charles klättrade upp på min mage och gav mig en stor kram och en blöt puss. Han låg där i kanske en kvart och bara myste. Han lät mmmmmmm och jag fick kramar och pussar och massor av gos. Mys mys mys!!!
Tuffing killarna pekade och skratta åt Charles men vem kunde bry sig. När vi gick upp gjorde jag en puss min och smackade lite då sprang de all världens väg.
Var det så enkelt. Hahaha.
Ny kom Sebastian igen vilken tajming. Nu packade vi ihop och gick hem. Minus på spelningen idag men så kul jag och Charles har haft.
Tycker så otroligt synd om Sebastian som sovit bort hela dagen. Jag byggde upp en mysig plats till mig och Charles att sitta på ute bär vi kom hem.
Sebastian gick till doktorn. Inget bra besked. Typiskt, penicillin nu i några dagar och hög feber.
Så jag jagade spagetti och köttfärssås hemma idag.
Men slutade med att jag åt nästan allt själv. Sebastian gick och la sig igen. Stackarn. Nog att jag har väldigt ont men jag kan ändå "göra" saker.
Han ligger helt utslagen i sängen. Hög feber men fryser. Vad händer med denna semestern? Oturen förföljer oss verkligen. Dagens guld i mina öron var när Sebastian sa hur duktig jag var som klarar av allt. Just nu har jag inte så mycket till val hur ont det än gör men det går!
Jag är glad att vi inte blivit smittade och kan vara ute. Börjar dock bli lite orolig över vad det är Charles har! Är han också sjuk? Han har varit väldigt dålig till bättre till lite sämre till bra till nu lite dålig.
Nu sover grabbarna och jag ligger uppe och kollar på friidrott.
Håller alla tummar och tår att jag och Charles är friska imorgon och att Sebastian är bättre! I
dag har han varit vaken kanske 5timmar totalt.
Ingen rolig semester alls för Sebastian om det fortsätter.
Åh, nu kom Sebastian upp och gör mig sällskap lite så nu ska jag sluta skriva är väl allt för långt ändå!