Sista familjedagen

Imorse tog Sebastian flyget tillbaka till Milano. Så ses vi igen på fredag i Sverige. (Far han åkte hem igår morse så han skulle hem och se på VM94 laget spela hemma på vår fotbollsplan, där Charles döptes. Kul att se många lokal"kändisar" på tv. Mor hon stannade så vi såg matchen på tvn här). Tillbaka till dagen efter att förklarat gårdagen kort. Imorse när kararna var borta kunde vi göra vad vi ville. Blev en liten städmorgon sen tog vi oss till stan för att ordna med lite ärenden. Sen gick vi och åt lunch och kom in i lyxmodusen "matkoma". Gick hem och satte oss på balkongen och vi höll på att somna allihopa. Eller ja allihopa och allihopa Charles han sov ännu längre idag än igår och han äter inte så mycket. 
Kan våra magar bli bra snart?
Googlade lite på våra "besvär" och enligt de jag kom fram till som passade på oss så behöver vi ta oss till doktorn. Får väl ta tag i det där. Men vem orkar gå dit för småsaker?? Tänker att det går över. Mor och Charles tog sig till lekplatsen och jag cyklade upp till jobbet för min första konsultation och betalande PT-timme! Wooop wooop!
Allting gick hur bra som helst och är väldigt nöjd men resultatet av försäljning av kommande timmar. Mest nöjd är jag över att man gör skillnad! Härligaste känslan när någon blir sådär glad och svettig samtidigt. Nu sitter vi och ser på ett förvirrat Tyskland och äter choklad.