Lördag

Tur i oturen blev Sebastian sjukskriven igår och idag.
Charles har varit så pappig dessa två dagar. Han har verkligen saknat sin pappa och det har han visat!
Igår drog Sebastian ut en elak visdomstand. Alla vet vi hur ont dom kan göra och vet hur snygg man blir efter att dragit ut en också. Han överraskade oss på badet igår och Charles blev så glad. Han badade såklart inte utan såg på när Charles och valen(jag) badade. Idag vaknade Charles vid kl.06 som nu har varit en ny oskön rutin hos honom i en vecka. 
Vi ska väl inte klaga när han sover så bra i sin egna säng. Men den timmen den gör mycket. Upp kommer man ju men ögonen är inte redo för att öppna sig. Innan har han somnat kl.19 och sovit till kl.07 varje dag. Nu somnar han oftast kl.19 men han kan ligga i sin säng 30-45-60minuter själv utan att somna och då blir klockan närmare 8 och ändå vakna kl.06. Hoppas att detta ändrar sig snart. Är inte så sugen på att gå upp kl.06 just nu. Men tur i oturen blev ju Sebastian sjukskriven så jag kunde lägga mig i sängen idag i 45minuter och bara vila lite själv. Det var så skönt och det behövdes. Vi tog oss till showroomet och städade idag också och fyllde på kylskåpet med lite behövliga saker. Idag lovade jag Charles att vi skulle äta sushi så vi tog oss dit och beställde hem sushi. Trodde jag. Slutade med att vi åt där! Charled bad så fint och frågade servitören om han fick äta din sushi där och då kunde jag inte säga nej när vi bara skulle sitta hemma själva. När man är ute och äter med Charles beter han sig som en prins. Säger tack för allt, smakar på allt och är bara så söt och snäll. Idag åt han 10 bitar sushi och 2 sashimi bitar. Han sparade 3 bitar till imorgon. Han äter nästan lika mycket som mig när det kommer till sushi. Makirulle med lax och avokado är det som gäller! 



När vi kom
hem satte vi oss i soffan och myste. Då var Charles trött och på goshumör. Kvällen slutade med Skype med farfar och farmor innan han somnade så sött på kudden i mitt knäet på soffan. 

Vem har störst mage?