Paus

Ikväll tryckte jag på pausknappen. 

Suttit och sett på filmer om hur man bygger en pergola nu i över 1 timme. Nog ska vi väl kunna lyckas med det om några veckor.
Men först revs staketet och nytt skall byggas i helgen innan nästa projekt startar. 
Vi har inte tid i veckan då Sebastian är borta till fredag, jag har jobb och möte med styret på gatan. Mycket som sagt. Så får bli i helgen. 

August han kör på här hemma. Han är ju så rolig. Han hakar upp sig på saker. Då menar jag hakar upp sig. Undrar vem han ärvt det av.. så nu de senaste dagarna har han badar flera gånger. Från att aldrig bada. Utbrott och bara helt galet rädd för badkaret till att inte vilja lämna det. Så vi får väl säga; äntligen!

Och sen är det hans golf. Golf golf golf Golfboll golfboll golfboll....

Igår skrek han golf här hemma som en galning. Jag jagade klubbor och bollar och inget dög. Tills han fick se masters på telefonen. Ungskrutten på 2 år ska alltså se på golf. Och han ligger still i evigheter och man får inte störa. Han skriker; oooaaaahhhrr, wwoooooowww, hööööögt upp i luften, yes, ja, bra.. 

Har inte helt förstår det där ännu. Men även om han Spelar golf hemma så fort han ser en boll eller klubba så kanske han ska få börja spela mer golf? Kanske är nästa tiger Woods? Har ju humör som en annan så varför inte?

Charles han är bara inne på skoltänk just nu. 2 månader kvar (imorgon) till han börjar. Kan inte förstå det. Tårarna kom idag på skolan. Så stor han är! Skolan! Vad händer? Var tog tiden vägen?? Eller själva lektionerna börjar 21augusti men skolstarten är 1augusti. Så är väl 2,5månad kvar då. Charles har haft klocka en stund men nu var det dags för en ordentlig klocka. Så idag kom den på posten. Så Charles han rymde hemifrån till postlådorna imorse och kom hem besviken. Ingen klocka. Så vi fick ta bilen till affären innan frukost för att hämta ut klockan. Den skulle han ju ha på skolan idag. Idag kom han hem med läxa också..... Läxa!! Hallå!! Hahaha, Snart är de verklighet. Vi ska bli läxföräldrar. Ojojoj, hur ska detta gå. 
Känns som ett så stort steg. Tur det är sommarlov först. 

Om ni tycker synd om blomman på bilden så skyller jag på solen som var förra helgen. Den höll på att ta kol på blomman helt. 

Att hänga tvätt kan göras effektivt. Läsa godnattbok kan helt klart bli mer effektivt, ska väl inte vara så svårt när båda valt böcker?